Rahsia Bisnes Online Terunggul

Adakah anda menggunakan handphone
talian prepaid?
Jika YA!Sudah berapa lama anda menggunakan handphone prepaid tersebut?
Sudah lebih 6 bulan? atau sudah bertahun? ..Berapakah duit yang anda keluarkan
setiap bulan untuk bil hp?
Mungkin RM30, mungkin RM50, mungkin RM100, mungkin RM200.... 


Ingin saya tunjukkan secara PERCUMA bagaimana handphone kita boleh menjadi sumber GAJI KEDUA kita?


Benarkan saya tunjukkan kepada anda bagaimana dengan menggunakan handphone, anda bukan sahaja dapat menggunakannya secara percuma sepanjang hayat (InsyaAllah), malahan ia akan menjadi sumber GAJI KE-2 kepada anda.SILA SAKSIKAN VIDEO INI..


BUAT PENDAFTARAN SEGERA ! KLIK DAN DAFTAR SEGERA > DAFTARBukan itu sahaja kelebihan yang akan anda perolehi, anda juga akan menikmati:

1. Point yang akan dikumpulkan setiap kali anda topup prepaid anda. Apabila point tersebut cukup untuk sesuatu nilai, anda boleh tukar point itu dengan tiket kapal terbang AirAsia keseluruh dunia.

2. Bukan itu saja, anda juga akan mendapat perlindungan Insuran Kemalangan sebanyak RM100,000 (dengan mematuhi syarat yang diberikan)


3. Sangat kerap anda akan mendapat perkhidmatan bonus, seperti panggilan/sms percuma pada hari-hari tertentu. 

WOW! Macam ni hebat, kalau sesiapa tak menyertainya, pendapat peribadi saya, amat-amatlah merugikan... pada hari ini -tarikh saya menaik page ini, point yang saya kumpulkan sudah melayakkan saya dapat tiket percuma terbang ke Kuching - gaji dapat, tiket free dapat. Macam2 dapat....

Program yang saya maksudkan adalahWOW Program yang dikendalikan oleh ToneExcel dengan menggunakan service provider dari TuneTalk.


Janganlah tunggu lagi, 
sertai sekarang !!

Sudah cukup lama handphone kita menghabiskan duit poket kita.


Sudah cukup lama, kesemua ahli keluarga kita menggunakan hp, tetapi tidak mendatangkan apa-apa manfaat kepada kita, mengabihkan duit ada la.

Kalau mereka top-up hp mereka, apa pun kita tak dapat, tapi dengan program ini, mereka top-up, tak banyak sikit, kita akan dapat komisyen.
Sapa nak bagi ?

Orang lain menggunakan HP habis duit, ANDA guna HP dapat duit, kenapa kita pilih yang nak perabis duit?

Tahukah anda?


WOW Program ToneExcel dilancarkan pada 5.8.2010, sehingga Nov 2011, lebih 80,000 pengguna handphone telah menggunakan talian Tunetalk dibawah program ToneExcel ini.. 

Sudah ramai yang bertukar 
ke line TuneTalk/ToneExcel. 
Anda bila lagi?

Maklumat Asas Mengenai Program ToneExcel ini:

1. Kadar panggilan yang rendah iaitu 0.32 sen setiap panggilan keseluruh talian dan 15 sen setiap SMS.

2. Setiap kali anda topup, anda akan memdapat point untuk melayakkan anda menaiki kapal terbang AirAsia secara percuma keseluruh dunia. Contohnya anda topup sebanyak RM30, anda akan mendapat 70 points, jika anda topup RM50 anda akan mendapat 120 points. Kumpulkan point ini, jika sudah cukup anda boleh redeem points ini untuk naik kapal terbang percuma. Contohnya jika cukup 3000 anda boleh pergi ke Langkawi secara percuma.

3. Anda juga layak mendapat PA Insurance dari Etiqa Maybank sebanyak RM100,000. Bayangkan anda selama ini menggunakan handphone, topup setiap bulan, jika ada kemalangan berlaku kepada anda, handphone anda tidak memberikan apa2 kelebihan atau insuran kepada anda. Tapi kali ini tidak, tanpa mengubah cara anda menggunakan talipon, tanpa ada APA-APA charge tambahan, anda sudah dilindungi oleh insuran.
Keterangan mengenai Policy Wording.

4. Jika anda menggunakan talian prepaid yang lain, anda boleh mengekalkan no handphone prepaid kesayangan anda tersebut kedalam simkad yang baru ini. Jadi anda tidak risau dan anda tidak akan berpisah dengan no kesayangan anda itu.

5. Kelebihan yang terbesar, anda akan mendapat komisyen berpanjangan dengan menjadi broker WoW Program ToneExcel. Contohnya anda menyuruh isteri/suami/pasangan anda juga memakai simkad Tunetalk-ToneExcel ini dan didaftarkan dibawah anda.  Maka setiap kali mereka topup anda akan mendapat komisyen sebanyak 6%. Dulu kalau mereka topup anda tidak mandapat apa-apa, sekarang kehidupan anda akan mula berubah. Dulu kalau anak2 topup, duit ibubapa akan habis, sekarang ibubapa akan mendapat komisyen dalam bentuk duit.


Jadilah Pengguna Bijak. Gunakan Talian prepaid TuneTalk  didalam WOW Program ToneExcel !


Lihat statistik penggunaan hanphone ini


Apa yang perlu anda lalukan adalah mempromosikan sim kad ini kepada 
27 juta pengguna handphone prepaid 

supaya bertukar menggunakan sim kad TONE EXCELL TUNE TALK INI !.

JANGAN BERTANGGUH LAGI
ISIKAN NAMA DAN EMAIL ANDA
UNTUK KETERANGAN LANJUT

Name
Email


Diberi PERCUMA

DAN
 BANYAK LAGI EBUKU DI BERIKAN PERCUMA  KEPADA ANDA DARI MASA KESEMASA...PASTIKAN ANDA BACA EMAIL -EMAIL YANG DI HANTAR..

SILA SEMAK EMAIL INBOX ATAU JUNK BOX ATAU SPAM BOX SELEPAS ANDA KLIK HANTAR DAN BUAT PENGESAHAN..PENTING UNTUK MENGELAK SPAM..terima kasih..admin
TEKNIK DAN STRATEGI 
SERTA RAHSIA MENJANA PENDAPATAN BULANAN DI AJAR 
PERCUMA
SECARA ONLINE !


JADIKAN HANDPHONE ANDA 
 MESIN MENCETAK WANG  HARI INI JUGA!LISTEN, LISTEN, LISTEN DAN BERTINDAK SEGERA ISI NAMA DAN EMAIL ANDA. 
FAST ACTION FAST RESULT. 

HAPUSKAN MASAALAH KEWANGAN ANDA HARI INI !